Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

We zijn heel blij met onze klanten. Voor veel klanten werken we al tientallen jaren. Hieronder zie je wat we voor ze maken.

Trots op ons werk

de uddelaer

Oud hockey-international Jacques Brinkman verruilde de hockeysticks voor een ambachtelijke brouwerij met speciaal bieren. Van partner in vormgeving op de stick, werden wij huisleverancier voor etiketten, verpakkingen, parasols, en andere uitingen.

Bekijk werk >

sanoma disney

Voor de jongeren geven we vorm aan en letteren we de stripverhalen van Donald Duck. We zijn specialisten in Onomatopeeën: een woord dat fonetisch de klank beschrijft dat het nabootst.

Bekijk werk >

gemeente vijfheerenlanden

Het is altijd fijn om voor je eigen gemeente te mogen werken. De opdrachten zijn divers en komen vaak als ruw idee bij ons binnen. Zo mochten we de uitingen maken voor de themajaren, van vlaggen tot z-folds, advertenties en bundelen van wandelroutes.

Bekijk werk >

vrijwilligershuis nieuwegein

Wat begon als een korte, snelle opdracht, mondde uit in het vormgeven van de huisstijl en het maken van uitingen zoals de wekelijkse advertentie, beach flags en flyers. Het VrijwilligersHuis is nu klant aan huis.

Bekijk werk >

markant, kws infra

Precisiewerk, dat is de regelmatige uitgave van KWS. Na een pitch verzorgden we de restyling van het blad. Vanaf dat moment mogen we telkens heerlijk puzzelen, passen en meten om 16 pagina’s goed in balans afleveren. 

Bekijk werk >

hammond suzuki europe

Dit is onze gewaardeerde klant van het eerste uur. De eenmalige advertentie zette de toon voor een vertrouwensrelatie en we werden al snel de huisleverancier voor alle uitingen die daarna volgden.

Bekijk werk >

politie motorondersteuning

Dit is een mooi voorbeeld van hoe een opdracht met een eenvoudige vraag uitmondde in een blijvend kunstwerk dat werd onthuld door prinses Beatrix. Wij maakte het ontwerp voor het gehele concept van logo, drager, materiaal en uitstraling. Alles geheel in lijn met de identiteit van de opdrachtgever.

Bekijk werk >

benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
neem vrijblijvend contact met ons op

© 2020 Fecit Vormgevers bv