Wat leuk dat je er bent

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Fecit Vormgevers bv José van Hattem grafisch vormgever

We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Als we weten wat ze beweegt, kunnen we helpen om hun impact te vergroten. Bekijk enkele projecten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd en laat je inspireren.

Trots op ons werk

Bierbrouwerij de Uddelaer logo op glas bedrukking goudfolie mooi tapbier

De Uddelaer

Oud hockey-international Jacques Brinkman verruilde de hockeysticks voor een ambachtelijke brouwerij met speciaal bieren. Van partner in vormgeving op de stick, werden wij huisleverancier voor etiketten, verpakkingen, parasols, en andere uitingen.

bekijk werk >
Ons werk - Fecit Vormgevers - DPG Media Donald Duck Pockets

DPG Media - Disney

Voor de jongeren geven we vorm aan en letteren we de stripverhalen van Donald Duck. We zijn specialisten in Onomatopeeën: een woord dat fonetisch de klank beschrijft dat het nabootst.

Bekijk werk >
Fecit Vormgevers bv XL roll-up banner Vrijstad Vianen

Gemeente Vijfheerenlanden

Het is altijd fijn om voor je eigen gemeente te mogen werken. De opdrachten zijn divers en komen vaak als ruw idee bij ons binnen. Zo mochten we de uitingen maken voor de themajaren, van vlaggen tot z-folds, advertenties en bundelen van wandelroutes.

Bekijk werk >
PUM Boek opmaak Veilig en Gezond op Reis Vianen regio Utrecht

Pum

Pum helpt het midden- en kleinbedrijf in diverse ontwikkelingslanden te groeien. Voor deze grote speler in wereld-verbetering mogen wij leuk en divers werk maken. Banners en sheets voor seminars en trainingen. Sectorspecifiek werk zoals visuals, logo’s, brochures, infographics enz. Als kers op de taart een mooi jaarverslag.

Bekijk werk >
KWS Markant Magazine ontwerp opmaak Vianen regio Utrecht

Markant, KWS Infra

Precisiewerk, dat is de regelmatige uitgave van KWS. Na een pitch verzorgden we de restyling van het blad. Vanaf dat moment mogen we telkens heerlijk puzzelen, passen en meten om 16 pagina’s goed in balans afleveren. 

Bekijk werk >
Hammond Suzuki Orgels Huisstijl opmaak brochures folders Vianen regio Utrecht

Hammond Suzuki Europe

Dit is onze gewaardeerde klant van het eerste uur. De eenmalige advertentie zette de toon voor een vertrouwensrelatie en we werden al snel de huisleverancier voor alle uitingen die daarna volgden.

Bekijk werk >
Fecit Vormgevers bv Kunstwerk logo ontwerp Politie Motorondersteuning onthulling Prinses Beatrix

Politie motorondersteuning

Dit is een mooi voorbeeld van hoe een opdracht met een eenvoudige vraag uitmondde in een blijvend kunstwerk dat werd onthuld door prinses Beatrix. Wij maakte het ontwerp voor het gehele concept van logo, drager, materiaal en uitstraling. Alles geheel in lijn met de identiteit van de opdrachtgever.

Bekijk werk >

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
neem vrijblijvend contact met ons op

Logo Discount Office
Logo Disney
Logo Donald Duck
Logo DPG Media
Logo Energiecooperatie de Knotwilg
Logo Vrijstad vianen
Logo Hammond Suzuki
Logo Jacques Brinkman
Logo KWS Markant
Logo PUM
Logo Staples
Logo Bierbrouwerij de Uddelaer

© 2021 Fecit Vormgevers bv  |  Privacyverklaring